Program luna Septembrie 2018


In aceasta luna puteti urmari in cadrul ” Circul Metropolitan Bucuresti ” urmatoarele spectacole.

Alice in Tara Minunilor

22 Septembrie ora 15.0023 Septembrie ora 11.0029 Septembrie ora 15.00 

Vino în Țara în care minunile nu țin doar trei zile, ci toată viața. Vino să călătorești cu Alice la Circul Metropolitan Bucuresti și să găsiți împreună cel mai mare miracol: să fii tu însuți.În plus, toți cei cu suflet de copil pot primi în dar o lună, doar a lor, ca să-și urmeze visul. Toate acestea sunt posibile numai la Circul Metropolitan Bucuresti!

Alice in Tara Minunilor online
-Pentru copiii cu varsta pana in 12 ani puteti cumpara bilete la jumate de pret!

Biletele se pot cumpara de aici sau intrati pe spectacolul dorit pentru detalii.

Reveria

29 Septembrie orele 19.00

Orice vârstă am avea, circul are o fascinație magică asupra noastră, cu atât mai mult cu cât spectacolul este unul care invocă visul.
Căci REVERIA Circului Metropolitan încearcă (păstrând proporțiile!), să acceseze lumi cu tușe suprarealiste ce fac trimiteri la celebrul Avatar al lui James Cameron, la universul lui Lewis Caroll sau Terry Gilliam.

De la zborul ce pare imponderabil sub cupolă, la numere de contorsionism, bară, basculă și trambulină – la clovnerii, dans şi evoluții în şi deasupra unui bazin cu apă, spectacolul se derulează cu o cinetică specială care antrenează publicul şi îi dăruieşte bucuria şi strălucirea unui show care evoluează pe o coloană sonoră cu voce live, ce ne conduce în poveste.

 

Biletele se pot cumpara de aici sau intrati pe spectacolul dorit pentru detalii.

 

 

Va asteptam !