Magia Circului – Povești cu Cai și Jonglerii, este spectacolul-fenomen care se înscrie cu succes în seria reprezentațiilor unice, jucate în aer liber, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15, pentru a colora și înfrumuseța Vara 2020.

Cai de o eleganță rar întâlnită, alături de dresori de primă mărime, însoțiți de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, acrobați și jongleri multiplu premiați international vor prezenta iubitorilor Artei Circului, mari și mici, numere de o complexitate aparte – acrobație la înălțime de 7 metri, echilibristică folosind exclusiv tehnica “stând în mâini”, numere comice cu elemente acrobatice și, desigur, jonglerie realizată individual și în grup.

Demonstrație de acrobație ecvestră în galop

O amplă demonstrație de acrobație ecvestră în galop reprezintă dovada măiestriei călăreților Circului Metropolitan, care, după ani de antrenamente, reușesc elemente acrobatice de mare complexitate, tradiționale pentru tehnica de călărie mongolă, de sute de ani.

Nu vor lipsi surprizele. Copii, pregătiți-vă să vă împrieteniți cu cel mai simpatic măgăruș, timid și poznaș, venit la oraș să vă arate că și el e grațios… cât de cât: Rigoletto!

Toată vara vor fi spectacole în aer liber

Circul Metropolitan București va prezenta toată vara spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, pline de energie, creativitate și performanță, care se vor desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele impuse de pandemic, vor putea admira excelența, eleganța, precizia și performanța și se vor încărca de emoție și multă veselie.

Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă!

Programul și regulamentul disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro .

sursa : https://ziarulpozitiv.ro/

Proudly powered by WordPress