Biletele pot fi achizitionate on line de pe site-urile:   www.entertix.ro sau www.myticket.ro si de la Casa de bilete  Pentru a rămâne informați asupra tuturor modificărilor survenite în programul nostru consultați site-ul CMB www.circulmetropolitan.ro și Facebook CMB.Copiii în vârstă de până la 2 ani beneficiază de gratuitate la intrare, dar fără loc asigurat în sala de spectacol(copiii vor fi ținuți în brațe de către părinți)

,


COMANDĂ BILETE ON-LINE

 Circul Metropolitan București participă şi în acest an la derularea programului Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!


Detalii

PROGRAM CASA DE BILETE

Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Casa de Bilete a Circului Metropolitan București va fi închisă în perioada 29 aprilie -7 mai 2024.

Pentru a rămâne informați asupra tuturor modificărilor survenite în programul nostru consultați site-ul CMB www.circulmetropolitan.ro și Facebook CMB.

Vă mulțumim și vă așteptăm în sala de spectacole!      

 LUNI-MARȚI –   ÎNCHIS

MIERCURI – 8.00 – 16.00

JOI           8.00 – 16.00

VINERI            8.00 – 16.00

SÂMBĂTĂ          12.00 – 20.00

DUMINICĂ  10.00 – 18.00

Biletele pentru spectacolele noastre pot fi achiziționate online, de pe www.entertix.ro.

Condiţii generale de vânzare

După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații.

Biletele achiziționate NU se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).

În cazul returului biletelor, Circul Metropolitan Bucuresti va returna contravaloarea biletelor prin aceași metodă prin care au fost achiziționate (online și repectiv cash la casa de bilete).

Circul Metropolitan Bucuresti își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.

Vă rugăm să verificați biletele cu atenție în momentul achiziționării. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în seamă. Este interzisă revânzarea biletelor pentru profit sau câștig commercial. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile

Informaţii generale despre spectacole şi accesul în sălile de spectacole

Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali. Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de înregistrat audio sau video.

Lumini puternice, lasere, fum, împușcături sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.

Producțiile și evenimentele Circului Metropolitan Bucuresti sunt înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste spectacole și evenimente vă dați acordul ca aceste imagini să fie folosite în scopuri comerciale.

Circul Metropolitan Bucuresti își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat în cadrul unei manifestări artistice.

În atenția persoanelor cu dizabilități

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, instituția acordă gratuități în limita locurilor disponibile. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare și în baza unor documente doveditoare.