Circul Metropolitan București revine cu spectacole sub binecunoscuta sa cupolă, pe 24 octombrie 2020.

Dubla premieră ”Fluturi în oglindă” a marcat deschiderea stagiunii 2020-2021, una cu o însemnătate aparte pentru instituția de cultură, căci va marca aniversarea a 60 de ani de existență a Circului Metropolitan București.

Fluturi în Oglindă reprezintă numele și tema celor două spectacole gemene – Aripi Aurii și Cer de Argint – cu care Circul Metropolitan București a decis să își reînceapă evoluția în sală, în fața unui public limitat la maximum 500 de locuri ocupate, la fiecare reprezentație, așa cum prevăd actualele norme legale impuse de măsurile de precauție cauzate de pandemie.

După ce revenirea în sală cu spectacolul Fluturi în oglindă – Aripi Aurii, a reprezentat un uriaș succes, trupa de artiști a Circului își va continua parcursul impresionant pentru publicul românesc cu spectacolul Fluturi în oglindă – Cer de Argint. Programul spectacolelor în sală, din perioada următoare, este:

  • 24 octombrie 2020, ora 15.00 – Fluturi în Oglindă – CER DE ARGINT
  • 25 octombrie 2020, ora 11.00 – Fluturi în Oglindă – CER DE ARGINT

Publicul iubitor al artei circului este așteptat pentru a admira adevărate demonstrații de talent, precizie, pasiune și veselie ale artiștilor Circulu Metropolitan București, în numere de acrobație la înălțime, de echilibristică, acrobație comică, numere de dresaj, care vor oferi posibilitatea întâlnirii cu frumoase exemplare cabaline.

Spectacolele gemene, Fluturi în Oglindă, se bucură de participarea extraordinară a cunoscutului interpret de muzică ușoară Adrian Daminescu.

Programul și regulamentul special care prevede și toate măsurile necesare protecției spectatorilor, în contextul actualei crize medicale, pentru a face posibilă participarea în siguranță a publicului la spectacole, în sală, sunt disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro .

[/column]
Proudly powered by WordPress