Povestea începe în iulie 2018 la Cluj, cu 2 săptămâni înainte de Electric Castle, pe când echipa Circului monta șapitoul pentru spectacol într-o zi ploioasă și urâtă, de-aia in care nu ai fi dat niciun câine afară din casă.

Oamenii noștri erau ocupați cu munca și cu prânzul lor, când s-au trezit cu un câine printre ei, care intrase pe sub foaia de cort să se adăpostească de ploaie.

“Aveam și noi pe o masă salam de vreo 70 lei și câinele s-a înfipt direct în el, l-a halit pe tot” povestește Gică Turcescu, unul dintre băieți, cel de care câinele s-a atașat cel mai mult.

Treaba e că ”hoțului” nostru îi lipsea și anturajul, iar în mintea lui și-o fi făcut socotela că Gică ar fi numai bun de prieten și n-a mai plecat.

“Îl găseam dimineața la ușa vagonului, iar apoi l-am lăsat cu noi înăuntru. Ba chiar a învățat să-și deschidă singur ușa să iasă afară, doar ca rămânea trântită de perete și mă vedea toată lumea că mie îmi place sa dorm în pielea goală fir-ai tu să fii, Costel.

A început să se țină scai de mine pe oriunde mă duceam. Prin magazine era cea mai mare problemă, pentru că nicio ușă nu-l oprea și mă dădeau cu el afară.

Nu mai trecea niciun câine prin zonă, Costel era atât de protectiv, încât într-o zi s-a înhăitat cu câinele jandarmilor care patrulau prin zona, țipau la noi: Bă, țineți-vă câinele!” continuă povestea Gică.

Așa că la plecare, echipa de la Circ s-a întors la București cu un nou membru, Costel al nostru, un orfan pe care l-au adoptat!

Acum e cel mai fericit …ciobănesc german! E înnebunit după cai, aleargă cu aceștia când sunt scoși în curte, asta când nu stă la o “vorbă” (a se citi dat din coadă) cu vreun coleg, dar nu mult, doar cât să destindă puțin atmosfera, căci altminteri Costel este un “salariat model”!

Proudly powered by WordPress