Povestea începe în iulie 2018 la Cluj, cu 2 săptămâni înainte de Electric Castle, pe când echipa Circului monta șapitoul pentru spectacol într-o zi ploioasă și urâtă, de-aia in care nu ai fi dat niciun câine afară din casă.

Oamenii noștri erau ocupați cu munca și cu prânzul lor, când s-au trezit cu un câine printre ei, care intrase pe sub foaia de cort să se adăpostească de ploaie.

“Aveam și noi pe o masă salam de vreo 70 lei și câinele s-a înfipt direct în el, l-a halit pe tot” povestește Gică Turcescu, unul dintre băieți, cel de care câinele s-a atașat cel mai mult.

Treaba e că ”hoțului” nostru îi lipsea și anturajul, iar în mintea lui și-o fi făcut socotela că Gică ar fi numai bun de prieten și n-a mai plecat.

“Îl găseam dimineața la ușa vagonului, iar apoi l-am lăsat cu noi înăuntru. Ba chiar a învățat să-și deschidă singur ușa să iasă afară, doar ca rămânea trântită de perete și mă vedea toată lumea că mie îmi place sa dorm în pielea goală fir-ai tu să fii, Costel.

A început să se țină scai de mine pe oriunde mă duceam. Prin magazine era cea mai mare problemă, pentru că nicio ușă nu-l oprea și mă dădeau cu el afară.

Nu mai trecea niciun câine prin zonă, Costel era atât de protectiv, încât într-o zi s-a înhăitat cu câinele jandarmilor care patrulau prin zona, țipau la noi: Bă, țineți-vă câinele!” continuă povestea Gică.

Așa că la plecare, echipa de la Circ s-a întors la București cu un nou membru, Costel al nostru, un orfan pe care l-au adoptat!

Acum e cel mai fericit …ciobănesc german! E înnebunit după cai, aleargă cu aceștia când sunt scoși în curte, asta când nu stă la o “vorbă” (a se citi dat din coadă) cu vreun coleg, dar nu mult, doar cât să destindă puțin atmosfera, căci altminteri Costel este un “salariat model”!

Proudly powered by WordPress

Anunț!

Din motive independente de voința noastră, evenimentul Orginal Dance Star 6th Edition nu va fi găzduit de instituția noastră. Ne pare rău pentru disconfortul creat și înțelegem că această situație poate cauza neplăceri.
Organizatorii evenimentului Orginal Dance Star 6th Edition își asumă toată răspunderea pentru această situație.

Vă mulțumim pentru înțelegere!