Totul în această lume are ritm și vibrație; singurul lucru constant este schimbarea continuă. Lumea se mișcă și se schimbă neîncetat, iar viața curge continuu, luându-ne pe toți la plimbare. Fie că vrem sau nu, viața ne prinde și ne poartă fără să ne întrebe. Chiar dacă dorința de a ne agăța de ceva familiar, unde ne putem simți în siguranță, este o dorință naturală a omului, viața este o improvizație continuă. Și ne putem pregăti doar parțial pentru asta.

 

Cum putem înceta să ne rezistăm și să ne permitem să fim în flux și să mergem mai departe? Putem simți cu adevărat ce se întâmplă? Ne putem simți viața? Suntem în ton cu bătăile noastre interioare?

Acestea și multe alte întrebări sunt în centrul atâtora dintre noi.

 

Vă invităm să vă alăturați viitorului turneu „Rhythms of Change” al Estas Tonne, care începe în toamna lui 2023 și continuă până în primăvara lui 2024.

Concertele solo (călătorii sonore) vor alterna cu spectacole cu artiști invitați. Prin puterea sunetului, a ritmurilor și a tăcerii, pătrundem mai adânc în ființa noastră, explorându-ne pe noi înșine în acest tărâm al emoțiilor și îmbrățișând deschiderea către orice va veni.

Proudly powered by WordPress