Este spectacolul-fenomen care se înscrie cu succes în seria reprezentațiilor unice, jucate în aer liber, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15, pentru a colora și înfrumuseța Vara 2020.
Cai de o eleganță rar întâlnită, alături de dresori de primă mărime, însoțiți de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, acrobați și jongleri multiplu premiați international vor prezenta iubitorilor Artei Circului, mari și mici, numere de o complexitate aparte – acrobație la înălțime de 7 metri, echilibristică folosind exclusiv tehnica „stând în mâini„, numere comice cu elemente acrobatice și, desigur, jonglerie realizată individual și în grup.
O amplă demonstrație de acrobație ecvestră în galop reprezintă dovada măiestriei călăreților Circului Metropolitan, care, după ani de antrenamente, reușesc elemente acrobatice de mare complexitate, tradiționale pentru tehnica de călărie mongolă, de sute de ani.
Nu vor lipsi surprizele. Copii, pregătiți-vă să vă împrieteniți cu cel mai simpatic măgăruș, timid și poznaș, venit la oraș să vă arate că și el e grațios… cât de cât: Rigoletto!
Circul Metropolitan București va prezenta toată vara spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, pline de energie, creativitate și performanță, care se vor desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele impuse de pandemic, vor putea admira excelența, eleganța, precizia și performanța și se vor încărca de emoție și multă veselie.
Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă!
Programul și regulamentul disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro .

INFORMATII UTILE:

Copiii mai mici de 2 ani vor fi tinuti in brate si nu va fi necesara achizitionarea unui bilet.
Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei; dupa aceasta ora, biletele isi pierd valabilitatea.
Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe tichet nu da dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.
Biletele pot fi schimbate sau poate fi obtinuta contravaloarea acestora doar in cazul inlocuirii / anularii spectacolului de catre organizator.
Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali si sa nu folositi telefoanele mobile pe durata spectacolului.
Pe durata desfasurarii spectacolelor, este interzisa folosirea aparatelor de inregistrat, audio sau video.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la spectacol in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul evenimentului.
Datorita conditiilor impuse de legile in vigoare suntem nevoiti sa respectam distanta obligatorie de 2 m, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar in pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si/sau 4 locuri. De asemenea va rugam sa respectati ora de sosire la spectacol.

Va rugam sa cititi urmatorul mesaj privind conduita sociala in vigoare in aceasta perioada. Va mulțumim!

Pentru ca experienta sa fie una placuta pentru toata lumea, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de conduita sociala. Doar asa vom ramane cu totii in siguranta, iar vizionarea spectacolelor Circului Metropolitan Bucuresti se va transforma intr-o amintire draga.
Purtati masca de protectie pe toata durata spectacolului. Chiar daca aveti masca pe fata, noi vom sti cand va bucurati, caci zambetul se citeste in ochi.
Masuram temperatura la intrare. Conform reglementarilor in vigoare, suntem obligati sa va luam temperatura la intrare, iar in cazul in care depaseste 37,3 grade, nu va putem acorda accesul, dar va asteptam la alte reprezentatii.
Pastrati distanta. Daca ati venit la spectacol cu familia, stati impreuna si lasa-ti loc si celorlalti sa vizioneze un spectacol de poveste.
Va rugam sa respectati pe parcursul vizitei la noi indicatiile personalului Circului Metropolitan Bucuresti.
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
Respectati aceste reguli. Doar impreuna, transformam fiecare poveste intr-una cu final fericit
Durata spectacolului : 70 de minute.