I-am întâlnit în manejul mic în timp ce repetau: el- Răzvan Vasilescu, fost vicecampion național la lupte greco-romane și ea- Florina Vasilescu, îndrăgostită de Răzvan din 2005 (a fost un veritabil “coupe de foudre”!), pe când era elevă în clasa XI, și nici prin cap nu-i trecea că drumurile lor se vor uni.
Răzvan și-a făcut debutul în celebra trupa de basculă a lui Puiu Constantin pentru ca apoi să-și construiască propriile numere de tir cu arcul, cuțite și acrobație pe role.
Anii au zburat, Răzvan perfecționându-se cu fiecare număr pe care îl pregătea minuțios, iar Florina jucându-se cu culorile și formele ca hair stilist, până când destinul i-a unit și au devenit un cuplu.
În 2016 se naște băiețelul lor, Nicolas, iar pe când era în concediul postnatal, Florina, obișnuită cu deplasările lui Răzvan în turnee, decide să îl însoțească pentru a putea petrece mai mult timp împreună. Iar daca tot erau împreuna s-au gândit că ar putea să și lucreze amândoi la un număr. Si așa a apărut DUO….. ce a marcat începutul unei frumoase colaborări, în care cei doi au căpătat certitudinea că sunt jumatăți ale aceluiași întreg – nu doar în viață, dar și în profesie!
Condițiile de antrenament precare, venirea pandemiei, fără posibilități de deplasare, fără o masă specială de patine, au fost provocări pe care Florina și Răzvan le-au depășit antrenându-se acasă pe gresie și ulterior pe marmura din holul circului. În paralel, repetau și un număr special de cuțite.
Și pentru că atunci când te ghidează pasiunea și iubirea – rezultatele sunt spectaculoase, primul lor turneu a fost în Elveția în 2019 și primul spectacol cu Florina a fost în “Aventuri cu încurcături” din 2021.
Care este viața lor? Ore intense de antrenamente zilnice, pentru câteva minute de evoluție într-un număr care le aduce ropote de aplauze. Muncesc enorm și se consumă arzând pentru spectacol și arta lor și…sunt fericiți!

Proudly powered by WordPress