Ziua Copilului în Parcul Circului]

Pe 1 iunie 2023 am avut bucuria de a sărbători Ziua Copilului într-un mod spectaculos în Parcul Circului!

Copiii și părinții prezenți au avut parte de o varietate de activități pline de energie și creativitate. Atelierele de creație și jocurile în aer liber au făcut deliciul celor mici, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice și imaginația.

Spectacolele de dans, muzică și gimnastică ritmică au încântat publicul, iar aplauzele au răsunat în întregul parc. Copiii au avut și ocazia de a se exprima prin arta picturii, participând la ateliere de pictură și creând propriile lor opere de artă pe asfalt.

Dar surprizele nu s-au oprit aici! Cei mici, pasionați de circ, au avut ocazia de a învăța tainele jongleriei și ale artei circului. Ei au fost ghidați de profesioniști iscusiti care le-au arătat câteva trucuri și le-au oferit posibilitatea să se simtă ca adevărați artiști de circ.

A fost o încântare că am putut aduce zâmbete pe fețele copiilor și că am creat un mediu plin de distracție și bucurie. Ziua Copilului a fost un moment special în care am sărbătorit inocența și veselia copilăriei și suntem recunoscători pentru toate amintirile frumoase .

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment minunat și, bineînțeles, le mulțumim tuturor celor care ne-au însoțit și s-au bucurat alături de noi.

Să ne amintim întotdeauna să dăruim copiilor noștri timpul, atenția și iubirea de care au nevoie, nu doar de Ziua Copilului, ci în fiecare zi.

Să râdem, să visăm și să ne jucăm mereu!

Proudly powered by WordPress