Gitano este un andaluz, o rasă care a existat în Peninsula Iberică în urmă cu 3000 de ani, fiind amintită în operele lui Pliniu și Aristotel, are 11 ani și a fost cumpărat de către un proprietar, care după un timp nu se mai înțelegea cu el și a preferat să i-l vândă maestrului Filimon Iordache pentru a-i da posibilitatea de a evolua la alt nivel.

Un cal te urmează prin încrederea pe care i-o inspiri, nu prin faptul că îi ordoni. Cu alte cuvinte, va trebui să înveți să construiești o relație care are la bază autoritatea câștigată, și nu cea impusă.

Ascultarea din partea calului se câștigă în timp, prin dezvoltarea unor aptitudini necesare evoluției în arena circului. Gitano are o mobilitate fantastică, dar și putere și har în același timp, iar ochii îi dezvăluie inteligența și ingeniozitatea.

Proudly powered by WordPress

Anunț!

Din motive independente de voința noastră, evenimentul Orginal Dance Star 6th Edition nu va fi găzduit de instituția noastră. Ne pare rău pentru disconfortul creat și înțelegem că această situație poate cauza neplăceri.
Organizatorii evenimentului Orginal Dance Star 6th Edition își asumă toată răspunderea pentru această situație.

Vă mulțumim pentru înțelegere!