Povestea lui Tommy a început în iunie 2018 când un coleg din Circ a pierdut câinele nevestei

într-un parc din București. A dat zeci de anunțuri și până la urmă cineva a răspuns și i-a dat vestea că a fost găsit fugarul. Bucuros nevoie mare, omul nostru l-a adus acasă, dar surpriză mare:

-Cine-i ăsta? l-a intrebat nevasta…

-Păi, câinele tău! a răspuns încurcat salvatorul..

-S-o crezi tu! i-a zis consoarta- Dispari cu el cu tot…

Și așa Tommy a ajuns la Circ, locul perfect pentru un cățel încâlcit, care arăta ca un clovn împiedicat în nădragii cu câteva numere mai mari. Era sălbatic, nu reușea să pună nimeni mâna pe el, dar aici a fost mediul perfect pentru socializare. Ce rasă este? Unii ar spune că e un “japot” (adică o încrucișare între javră si potaie) dar daca te uiți mai atent, parcă-parcă ar fi rudă mai îndepărtată cu bichonul.

Cea mai mare cumpănă a vieții lui a fost o altă tentativă de a-l duce într-o familie care tocmai trecuse prin durerea pierderii unui companion canin, dar Tommy al nostru, suflet rebel, s-a urcat în patul matrimonial, de unde, după 3 zile, a fost dat jos cu sprijinul nemijlocit al unui aspirator pe post de bau bau.

-Când l-am dus spre casă în lesă, îl dirijam eu pe unde să meargă, dar când am hotărât să mă întorc cu el, mi-a arătat drumul spre Circ pe cea mai scurtă rută” își amintește amuzat Marian, unul dintre binefăcătorii acestui cățel cu personalitate.

Tommy ”parcă-i strâns din petice, ca să-l tot împiedice”, așa cum îl portretiza Tudor Arghezi pe celebrul lui Zdreanță, iar look-ul lui special e consecința faptului că nu prea e încântat de toaletaj, așa că îl “suportă” cam o dată pe an, când este ajutat să se dezbrace de blăniță! Atunci , pentru că e băiat “sensibil”, Tommy se ascunde câteva zile de rușine, simțindu-se …în pielea goală!

Când veniți la spectacol și intrați în foaierul Circului, sunt foarte mari șanse să dati nas în nas cu Tommy: nu vă panicați, chiar dacă latră…ăsta e modul lui de a vă saluta cu cel mai mare respect. În plus, fiți atenti la coada lui prietenoasă și o să vă amuzați imediat, căci este maestru la dat din ea! Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa: Ham, ham, ham!

Proudly powered by WordPress