Când privești rafinata sală a Circului Metropolitan nu ai cum să nu te înfiori de admirație în fața locurilor dispuse într-un cerc perfect, un ansamblu armonios de rânduri și niveluri care se ridică cu grație, oferind o panoramă desăvârșită asupra întregului spectacol.

The Gods (în british english) sau uneori paradis, este un termen folosit în limbajul celor de la teatru și se referă la cele mai înalte zone ale unei săli de teatru, cum ar fi lojele superioare. Acestea sunt în general cele mai accesibile locuri.

Un motiv pentru a le numi pe acestea „zeii” –the Gods- este că teatrele au tavane frumos pictate, adesea teme mitologice, astfel încât scaunele ieftine sunt sus lângă zei. Un alt motiv este faptul că unii dintre cei cei așezați în „zei” privesc cu dispreț atât artiștii, cât și ocupanții locurilor mai scumpe, precum zeii din legende, care priveau (sau încă privesc) de pe Muntele Olimp la viața muritorilor.

Aceste locuri sunt considerate mai exclusive sau mai rafinate decât celelalte locuri din sală, ceea ce stârnește admirație din partea celor care le ocupă.

În concluzie, în sala Circului Metropolitan toți spectatorii sunt”The Gods” și fiecare persoană poate experimenta senzații diferite atunci când se află aici sau în fața unui anumit spectacol.

Și totuși…ce poate fi admirabil pentru unii, poate fi mai puțin impresionant pentru alții, în funcție de gusturile și preferințele individuale.

La Circul Metropolitan, fiecare persoană care ne onorează cu prezența este considerată un zeu și este tratată în consecință!

Ne înclinăm cu respect!

Proudly powered by WordPress